2014 20 all Η Πράξη «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ) – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επίσκεψη σχολείων για τη Β΄ Φάση Προγραμματισμού των ΚΠΕ Μάρτιος-Ιούνιος 2024

Το ΚΕΠΕΑ Αρναίας θα δεχθεί σχολικές μονάδες για την υλοποίηση μονοήμερων, διά ζώσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τη Β΄ Φάση Προγραμματισμού που αφορά την περίοδο Μάρτιος - Ιούνιος 2024. Αναλυτικές πληροφορίες, καθώς και τη φόρμα αίτησης μπορείτε να βρείτε στην εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘΑ στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Οδηγίες για την επίσκεψη των σχολείων στο ΚΠΕ Αρναίας μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: http://www.kpe-arnaias.gr/programmata/odigies-gia-mathitikes-omades

Ο πίνακας με τα επιλεγμένα σχολεία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας, στα Νέα-Ανακοινώσεις, όταν ολοκληρωθεί η διαδιακασία κατάθεσης αιτήσεων και επιλογής. Όσα σχολεία επισκεφθούν το ΚΠΕ θα πρέπει, λίγες ημέρες πριν την επίσκεψή τους, να συμπληρώσουν και να στείλουν σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από το Διευθυντή του σχολείου την παρακάτω κατάσταση μαθητών:

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Επιμέλεια Υλικού: